Nål i foten og foredrag på Prestvågen på Rennesøy bo og rehab.

Igår var jeg maks uheldig, skulle poste en pakke til en kunde og tror dere ikke en sy nål hadde ramlet ut av støvsugeren og stod på høykant.  Med max uhell trødde jeg på nålen og den gikk tvers gjennom skoen og inn i foten min. Det var vondt det. Prøvde å dra av skoen , dumt hehe. Kom et hyl da. Hinket til der jeg hadde verktøy i systuen og fant noe å dra nålen ut med. Ikke lett , da bare 1 cm av nålen viste gjennom sålen. Brukte 20 min å få den ut. Mye blod men utrolig heldig, ingen nerver ødelagt, kun vondt og måtte ta en stivkrampe sprøyte. Så idag er jeg redusert, men kom meg på jobb, strøk i 2 timer på draktene og skjortene jeg skulle ha med til Prestvågen idag. Snille Benjamin som leier kontorer samme plass som meg var med og hjalp til å bære alt i bilen. Han ble og med til Prestvågen, der jeg skulle fortelle om draktene jeg har laget, tusen tusen takk snille deg. Er ingen proff taler men gikk tålig greit og blir enda bedre neste gang på biblioteket.

Nå er det hvile og samle krefter, så er det jobb igjen imorgen. Ps kan tenke meg synet av meg som hylte og prøvde å dra ut den nålen hadde vært et syn dere hadde flirt godt av.